Om oss

Expressbolaget Budservice i Helsingborg AB slog upp sin verksamhet 1984 i Bjuv, en bit utanför Helsingborg. Vi är ett av de äldsta företagen inom vårt område med ett förtroende i Skåne som vi tänker fortsätta förvalta genom att leverera de bästa lösningarna inom bud och transport till våra kunder.

Företagshistoria

Företaget Expressbolaget Budservice i Helsingborg är en sammanslagning av Budservice – grundat av makarna Jan och Gun Gustavsson – som sedermera förvärvade Expressbolaget. Fram till 2008 drevs företaget under ledning av Jan och Gun Gustavsson som sedan lämnade över rodret till sonen Kenneth Gustavsson med fru. Våren 2014 gick Lummern Förvaltning in som huvudägare, medan Kenneth tog klivet ned från VD-rollen.  

Starkt och konsoliderat företag

Expressbolaget Budservice i Helsingborg AB är ett starkare och mer konsoliderat företag än någonsin. Vi fortsätter vår framgångsresa genom att hela tiden vidareutbilda oss, förbättra våra tjänster och se till att våra kunder får den bästa servicen, det vill säga leveranser som alltid kommer fram säkert och i god tid. Våra många glada kunder blir fler för varje dag som går och det är vi givetvis glada för. Vi nöjer oss dock aldrig utan kan alltid bli bättre på alla områden. Genom att fortsätta tänka framåt och ha passion för det vi arbetar med, blir vi en ännu starkare kraft att räkna med i Sydsverige.

Kontakta oss idag

Om du har ett behov för återkommande transporter och budtjänster är det bara att höra av dig. Vår vänliga och effektiva kundtjänst står alltid till din tjänst med det du behöver hjälp med. Hos oss är du som kund alltid prioriterad.