Budfirma Lund

När tillverkning och produktion skjuter i höjden ökar behovet för transport och logistik. I Skåne växer många branscher så det knakar, varför behovet av en pålitlig budfirma i Lund är stort. För oss finns det ingenting som heter ”försenade leveranser”. Vi förbinder oss med både professionalitet och passion till våra kunder, och viktigast av allt; vi ser till att saker blir utförda i tid. Expressbolaget Budservice har arbetat med transport i över 30 år och kan lösa alla typer av kunders behov. Vi är en erfaren budfirma i Lund som du alltid kan lita på.

En ledande budfirma i Lund som klarar av allt

Det har hänt mycket sedan vi startade vår verksamhet 1984 i Bjuv utanför Helsingborg. Marknaden har blivit större och kraven har ökat när det gäller kvalitet på teknik, personal och miljö. Anledningen till att vi fortfarande har samma trogna kunder med oss samt att inströmningen av förfrågningar om transporttjänster stadigt ökar är helt enkelt att vi alltid är uppdaterade och väl förberedda; både kompetensmässigt och med en stor vagnpark med moderna fordon.

Hos oss får du som kund:

  • En bud- och transportfirma i Lund som svarar upp mot vad vi lovar inom leveranser
  • En komplett och effektiv tjänst
  • Snabba och effektiva kundmedarbetare och chaufförer
  • Ett flexibelt och prisvärt alternativ, med möjlighet till skräddarsydda lösningar

Vi är beredda!

Hör av dig till vår kundtjänst idag och berätta om vad du behöver hjälp med. Vi är snabba på att ge dig den lösning som är mest kostnadseffektiv för ditt specifika behov.

Vi har full kapacitet i Skåne

Sedan vi startade vår verksamhet under 1980-talet har vi vuxit till en bilstyrka på mer än 30-talet bilar. Vi investerar i de senaste bilmodellerna för att ligga i framkant inom säkerhet och miljö. Hos oss kan du frakta allt från flera ton gods till ett mindre paket som skall levereras med ilfart.

Hör gärna av dig till oss för frågor om transport i Skåne. Vi hjälper dig!