Budbil Lund

De senaste åren har universitetsstaden Lund vuxit både i befolkningsmängd och produktion. Ett starkare näringsliv har gjort att både privatperson och företag fått ett större behov av en budbil i Lund som lokalt kan stå för snabba och trygga leveranser. Expressbolaget Budservice har varit ett pålitligt och tryggt alternativ som budbil i Lund i många år. Vi är utbildade inom bud och transport, och det finns inget arbete som vi inte kan hantera. När du hör av dig till oss kan du vara helt säker på att vi gör vad som krävs för att dina försändelser skall nå fram i tid.

En budbil i Lund som tänker framåt

Vårt företag genomsyras av framåttänkande. Vi strävar efter att konstant förbättra våra tjänster och göra alla processer bättre för kunder. Det gäller allt från vår kundavdelning till vår operativa verksamhet. Vi ser alltid till att utbilda oss inom vårt område. Våra chaufförer har ADR-utbildning för transport av farliga varor och alltid uppdaterade när det gäller miljölagstiftning. Våra motorfordon är moderna och svarar alltid upp mot miljöföreskrifter på svensk och europeisk nivå (EU/ESS). Vi vill alltid kunna erbjuda kvalitetstjänster med största respekt för natur och miljö – det gör vi endast genom att hela tiden ligga steget före och konstant tänka framåt.

Brett spektrum av tjänster till rimliga priser

Vi började som en traditionell speditions- och budtjänst lokalt i Helsingborg. Numera är vi inte bara en budfirma, utan ett fullfjädrat transportföretag som erbjuder skräddarsydda lösningar för företag och privatkunder. Vi hanterar alla sorters varor; kyl- och frysvaror och andra sorters känsligt gods. Vi har möjlighet att skriva avtal för såväl återkommande behov som regelbundna expressförsändelser. Vi är flexibla när det gäller tjänster och alltid rimliga när det gäller priser.

Hör av dig till oss vid behov av en budbil i Lund – vi hjälper dig!