Åkeri Lund

När du behöver transportera något i Lund – oavsett vilket typ av gods det rör sig om – så kan du tryggt anlita oss på Expressbolaget Budservice med vetskapen att din last kommer fram i tid och gott skick. Lägg därtill att vi erbjuder enormt konkurrenskraftiga priser så kommer du garanterat inte behöva något annat åkeri i Lund.

Sveriges intellektuella centrum

Tack vare sitt välrenommerade universitet så är det många som ser på staden som Sveriges intellektuella centrum. Detta har i sin tur lockat både inhemska och internationella företag som i många fall startat forskningssamarbeten med universitetet och startat upp sina verksamheter i Lund. Med stor produktion så kommer dock större krav på transport, och det är inte alltid egna lösningar håller måttet. För mindre företag är det ibland dessutom inte ekonomiskt fördelaktigt att köra varor och dylikt själva. Är du på jakt efter ett åker i Lund så är ditt sökande slut. Vi på Expressbolaget Budservice är ett i Sydsverige väletablerat transportföretag med årtionden av erfarenhet i branschen. Vi fraktar stort som litet, tungt som lätt, kallt som varmt och ömtåligt som stryktåligt – allt med samma fokus på kvalitet, prisvärdhet och gott kundbemötande.

Valmöjligheter för din transport

Visst finns det gott om åkerier i Lund, men om du kommer till Expressbolaget Budservice direkt så slipper du spendera tid och energi på att sålla agnarna från vetet. Våra förare är erfarna individer som är fullt kvalificerade att ta hand om de flesta godstyperna – från fryst mat till farliga kemikalier. Vi har fordon som passar alla jobb och står redo att assistera de som behöver transport i Lund och andra platser i Sydsverige. Vi åtar oss både längre transporter samt sådana där du bara behöver frakta lite varor från Möllevången till Värpinge.

 

God erfarenhet i Lund med omnejd

Expressbolaget Budservice har varit aktivt i Lund och andra regioner i Sydsverige sedan 30 år tillbaka. Vi började som ett familjeföretag och samma familj finns än idag kvar i företaget. Vår strävan har sedan starten varit att tillhandahålla Lund och Sydsveriges bästa transporttjänster för alla typer av kunder – privat som företags.